Lumanari botez si sticlute cu mir pentru botez, seturi cu diferite teme

Lumanari de botez cu tema "Fluturi verzi" din tul mov cu detaliul fluture din stofa si panglici satinate de culoare lila, portocaliu, verzui; sticluta cu mir este asortata lumanarii fiind decorata cu aceleasi panglici colorate.

Lumanari botez cu tema Fluturi verzi


Lumanari de botez cu tema "Pestisori" realizata din dantela alba si tul albastru deschis. Sticluta cu mir este decorata cu acceiasi "Pestisori" albastri din stofa dantelata si panglici in patratele albastre.
Lumanari botez cu tema Pestisori albastri.


Lumanari botez pentru baieti cu tema "Masinute" realizate din tul alb si albastru deschis, sticluta de mir este si ea asortata aceleasi teme.

Lumanari botez cu tul alb si albastru.


Lumanari botez cu tema "Piratul" personalizate cu tul de culoare alba si albastra, sticla de mir este asortata cu lumanarea cu stele tot de culoare albastra. Piratul jucarie este din plus.

Lumanari de botez baieti cu tema Pitatul.


Lumanari de botez cu tema "Fluturi aurii" ornata din tul alb si fluturi metalici, fundite din organtina. Sticluta cu mir asortata acestei lumanari este decorata cu aceiasi fluturasi aurii.

Lumanari botez cu funda din organtina si fluturi.


Lumanari pentru botez cu tema "Fluturi albi" din dantela alba cu detalii albe in forma de fluturi cu fir metalic, cu strasuri transparente in forma de floare. Sticluta de mir este decorata cu aceeasi fluturi albi.
Lumanari botez cu dantela alba si fluturi.


Lumanari pentru botez cu tema "Buburuze" din tul de culoare alba si rosie, fundele din panglica transparenta cu gargarite. Sticla de mir are aceleasi detalii tematice, gargaritele aplicate fiind din lemn.


Lumanari pt botez cu gargarite, buburuze.

Niciun comentariu: